Keräsimme otteita talojen vieraskirjoista. Säälle emme mahda mitään, mutta pyrimme tekemään kaikkemme, jotta viihdyt meillä ja tulisit uudelleen käymään mökeillämme.  Tiesitkö, että Joensuussa, lähellä meitä, on mitattu Suomen lämpöennätys 29.7.2010? 37,2C  ja useana vuonna lähistöllä lämpöennätyksiä. Lue lisää >

“Meillä oli ihana viikko täällä.”

Sää oli yleensä hyvä, ja satoi vettä vain kun ajoimme paikasta toiseen. Mökki on kaunis ja kodikas, ja maisemat ovat upeita tällä alueella. Kiitos paljon Juhani. Palaamme Suomeen pian, ehkä silloin kun hyttyset nukkuvat :)

— N & J

“Kesäsää oli koko viikon hieno ja paikka tutun mukava”

Lapset nauttivat uimisesta eritoten. Kalaankin päästiin ja kuhaa tuli yli omien tarpeiden. Parhain terveisin.

— S, M, P, V, M & L


 
Työmatkalla hotellikuolemaa paossa. Täydellinen onnistuminen
— A & M, TV2
 
 

“Ihana lomaviikko ihanassa mökissä!”

Ilmat viileähköt ja sateiset, mutta ei haitannut. Uitiin, saunottiin ja grillattiin. Vellu kalasteli ja saalista tuli hyvin - KUHAA! NAM!!. Aivan ihana paikka, luonnonrauhassa. Mökki siisti ja hyvin varusteltu, isäntä ystävällinen ja avulias. Kiitos! 

— V

“Vietettiin pilkki & syntymäpäiviä viikonloppua.”

Kala ei syönyt pilkillä. Muutama matikka matikkakuokulla.  Hyvä, hauska porukka. Saunottiin ja maisteltiin virvokkeita. Lämpimät kiitokset Sirnihtan isäntäväelle!

— K & T, E & S

 

“Vietimme neljännen ihanan ja rentouttavan hiihtoloman...”

täällä Sirnihdan puhtailla hangilla. Lämmin kiitos isäntäväellä tästä ja aikaisemmistakin hiihtoloman viettomahdollisuuksista!

— P, O, P & J

“Räntää ja lunta satoi, mutta se ei meitä haitannut.”

Mahtava pulkkamäki korvasi heikot hiihtokelit. Tosin sukset olivat tarpeen, kun olimme pilkkimässä Höytiäisen ahvenia. Tulihan niitä!! "Mökki" oli mahtava, kyllä kelpasi oleskella näin hienossa lomapaikssa. Lapsille stiga ... ladut .... ja vielä pöydällä tulppaanikimppu ... hienoa! KIITOS!

— Tuntematon

 

"Kiitos hyvästä palvelusta"

Mahtava paikka, tullaan joskus taas paremmalla ajankohdalla.

— K & J, N, M & S

"Mökki oli mahtava!"

Puitteet olivat hienot! Oltiin nuorten SM-hiihdoissa. Mukava paikka asua

— Pilkanmaan Pilke

 


 

Loved by Travelers Worldwide

Dear Juhani, thank you very much for beautiful days! We hope to come back again! This house is very friendly warm, cosy! It helps us to feel calm, harmoniously, close to nature!
— Ypa
Thank you for a wonderful time in your beatiful cottage!
— Dalby Family, Polson, Montana, USA
The best place in the world is here! Thank you! Everything was really ok! We liked your place so much! “Meitä oli nii paljo mutta kaikille oli riittävästi paikkaa”.
— A