Lomahuvila Villiruusu on Karjalan väreillä maalattu punamusta hirsitalo valkoisine vuorilautoineen. Villiruusut kukkivat kesäisin sen läheisyydessä.

Se sijaitsee Lomahuvila Kanttarellin naapurina aurinkoisella mäentöyräällä, josta avautuu kaunis näkymä Höytiäisen järvelle.

Tämä huvila soveltuu tavallisen perhelomailun lisäksi edustuskäyttöön tai vaikkapa pienimuotoisten perhejuhlien pitopaikaksi. Laaja pihapiiri, tilava rantasauna sekä mökin korkea varustelutaso luovat hyvät puitteet yhteiselle ajanvietolle. Ranta on hiekkapohjainen kauttaaltaan. Huvila pidetään puhtaana kaikista eläinpölyistä allergisia varten, lisäksi kaikki sisätilat ovat savuttomia.

Tilaa on useammallekin

Avarassa alakerrassa on keittiö, jossa on suuri pöytäryhmä (10 henk.). Se muodostaa yhtenäisen tilan olohuoneen kanssa. WC löytyy tilavasta eteisaulasta sekä kaksi kahden hengen makuuhuonetta, joista toisessa on parisänky. Lisäksi alakerrassa on taiteovella erotettu, levitettävällä vuodesohvalla varustettu huone, joka toimii myös saunan pukuhuoneena. Tästä huoneesta sekä olohuoneesta avautuvat ovet talon pitkälle verannalle. Saunassa on puulämmitteinen ja sen yhteydessä olevassa pesuhuoneessa on kaksi suihkua, WC ja pesuallastaso kaappeineen.

Yläkerrassa on olohuoneaula, josta pääsee parvekkeelle. Aula avautuu näkymä osittain alakerran oleskelutiloihin päin ja siellä on levitettävä vuodesohva sekä TV. Yläkerrassa on myös kaksi kahden hengen makuuhuonetta. Yläkerrassa on talon kolmas WC. Pihapiirissä on autokatos-aittarakennus, jossa on kaksi autopaikkaa sekä aitassa kaksi vuodepaikkaa kesäisin.

Vuokraan kuuluu kesäisin erillinen rantasauna 

Puulämmitteisen rantasaunan( valm.2006) yhteydessä on erillinen kammari pukeutumista varten sekä iso veranta. Saunakammarissa on myös levitettävä vuodesohva.

Korkea varustustaso

 • Ilmalämpöpumppu (ilmastointi)

 • Laajakaistayhteys sekä langaton verkko

 • Vuolukivi takka-leivinuuni

 • Taulu-TV, dvd- ja cd-soitin

 • 12 hengen Iittalan Teema astiasto sekä erikseen sovittaessa 12 hengen lisäastiasto.

 • Mikroaaltouuni, sähkösekoitin, kahvin-, kananmunan- ja vedenkeitin sekä leivänpaahdin

 • Jääkaappi-pakastin, astianpesukone, sähköuuni ja -liesi

 • Pesukone, kuivauskaappi sekä keskuspölynimuri

 • Silitysrauta ja -lauta

 • Ulkona oma grillikatos

 • Soutuvene

Tilat

 • 175 m2, päärakennus, 10 henkilöä

 • Kesäisin 40 m2, rantasauna, 2 henkilöä ja 10 m2, aitta, 2 henkilöä

 • Grillikatos / Kesäkeittiö

 

Pohjapiirros

Alakerta / Downstairs

Yläkerta / UPSTAIRS


 
 

Räntää ja lunta satoi, mutta se ei meitä haitannut.

Mahtava pulkkamäki korvasi heikot hiihtokelit. Tosin sukset olivat tarpeen, kun olimme pilkkimässä Höytiäisen ahvenia. Tulihan niitä!! "Mökki" oli mahtava, kyllä kelpasi oleskella näin hienossa lomapaikssa. Lapsille stiga ... ladut .... ja vielä pöydällä tulppaanikimppu ... hienoa! KIITOS!

— J.A.

 
 

Galleria


Vietä laatuaikaa perheesi kanssa. 

Katso alustava varaustilanne (päivittyy noin 2 viikon välein)

Hinnoittelu

Muut ajat:
Alk. 1210 € / viikko
Alk. 550 € / viikonloppu

Sesonki
Alk. 1440 € / viikko

Hinnat sisältävät 10 henkilön yöpymisen. Hintoihimme vaikuttavat henkilömäärä ja vuokrauksen ajankohta. Vuokraamme vähintään kahdeksi yöksi. Pidätämme oikeuden kaikkiin hinnanmuutoksiin. Kesäkautena ja sesonkina vuokraamme vain täysiä viikkoja.

Viikko vuokraus on perjantaista perjantaihin tai sunnuntaista sunnuntaihin. Tätä kohdetta ei ole vielä mahdollista varata suoraan verkosta.

*Kesällä mahdollisuus käyttää aittaa majoitukseen (2 henk.) 1.6->31.8 välisenä aikana ja tällöin voi yöpyä 12 henkilöä mukavasti.


Tarvitsetko apua? Kysyvä ei tieltä eksy.

Jos jokin asia jäi mietityttämään vastaamme mielellämme.