Viihtyisät lomamökit ja lomahuvilat Pohjois-Karjalassa. Lähellä Kolia ja Joensuuta Höytiäisen hiekkarannalla.

 
 

 

Lomahuvila Villiruusu

Lomahuvila Villiruusu on viihtyisä, hyvin varusteltu ja suurin huviloistamme, josta avautuu kaunis näkymä Höytiäisen järvenselälle. Siihen sopii majoittumaan useampikin perhe tai soveltuu edustustilaksi ja pienten juhlien pitopaikaksi.

Lomahuvila Kanttarelli

Lomahuvila Kanttarelli on Villiruusun naapurina vastaavanlainen huvila, josta avautuu myös kaunis näkymä järvenselälle. Siihenkin sopii majoittumaan useampi perhe. Kanttarellin pidämme puhtaana eläinpölyistä allergioiden vuoksi.

Lomahuvila Kalliola

Lomahuvila Kalliola on rakennettu aurinkoiseen rinteeseen, vanhalle järvenrantatöyräälle. Erillinen rantasauna on lähellä matalaa hiekkarantaa, sopien erittäin hyvin pienillekin lapsille sopivaa rantaa.
 

Lomamökki Rantapirtti

Uuteen Lomamökki Rantapirttiin lämpö tulee järvestä, ja sen pihapiirissä on vielä nähtävissä paikalla sijainneen,vanhan, 60-luvun kesämökin aikaisia kasveja ja rakennelmia.

Lomamökki Lahukka

Lomamökki Lahukka on kodikas, kaksikerroksinen hirsihuvila pienen lahden hiekkapoukamassa. Se soveltuu erittäin hyvin lapsiperheille hienoine hiekkarantoineen ja aikuisille ihastuttavine auringonlaskuineen.

Lomamökki Niemi

Lomamökki Niemi on mökki aurinkoisen Sirnihtaniemen kärjessä. Siitä voi ihailla iltaisin upeita auringonlaskuja. Se soveltuu hyvin pariskunnille.

 

 
The Woodhouse in Cherbruke was the perfect vacation home. The service is unparalleled. Thank you for making our experience spectacular!”
 
 

 

Nautitko luonnon rauhasta vai vietätkö lomasi mieluummin harrastaen? Joka tapauksessa aikaa kannattaa varata kiireettömään saunomiseen ja antaumukselliseen lähiruuilla herkutteluun.

Sirnihtan Lomamökit on tunnettu korkealaatuisista ja viihtyisistä vuokramökeistään. Sirnihtan lomamökit on luotettava paikka sinulle, joka arvostat vuokramökiltä rauhaa, laatua ja hyvää varustetasoa.

Vuokramökit ovat käytössä vuoden ympäri ja sopivan kokoinen mökki tai huvila löytyy niin yksin vaeltavalle kuin perheelle tai isommalle ryhmälle.