Lomahuvila Villiruusu

Lomahuvila Villiruusu on viihtyisä, hyvin varusteltu ja suurin huviloistamme, josta avautuu kaunis näkymä Höytiäisen järvenselälle. Siihen sopii useampikin perhe tai pariskunta sekä soveltuu juhlien pitopaikaksi.

Lomahuvila Kanttarelli

Lomahuvila Kanttarelli on Villiruusun naapurina vastaavanlainen huvila, josta avautuu myös kaunis näkymä järvenselälle. Siihenkin sopii majoittumaan useampi perhe tai pariskunta. Pidämme tilan puhtaana eläinpölystä.

Lomahuvila Kalliola

Lomahuvila Kalliola on rakennettu aurinkoiseen rinteeseen, vanhalle järvenrantatöyräälle. Erillinen rantasauna on lähellä matalaa hiekkarantaa, sopien erittäin hyvin pienillekin lapsille sopivaa rantaa. Erikseen sovittaessa voit tuoda lemmikin.

Lomamökki Rantapirtti

Idyllisen Lomamökki Rantapirttiin lämpö tulee järvestä, ja sen pihapiirissä on vielä nähtävissä paikalla sijainneen,vanhan, 60-luvun kesämökin aikaisia kasveja ja rakennelmia. Rantapirttiin kuuluu kesäisin erillinen rantasauna sekä vanha grillikatos.

Lomamökki Lahukka

Lomamökki Lahukka on kodikas, kaksikerroksinen hirsihuvila pienen lahden hiekkapoukamassa. Se soveltuu erittäin hyvin lapsiperheille hienoine hiekkarantoineen ja aikuisille ihastuttavine auringonlaskuineen.

Lomamökki Niemi

Lomamökki Niemi on mökki aurinkoisen Sirnihtaniemen kärjessä. Siitä voi ihailla iltaisin upeita auringonlaskuja. Se soveltuu hyvin pariskunnille.
 

 

 
“Kesäsää oli koko viikon hieno ja paikka tutun mukava. Lapset nauttivat uimisesta eritoten. Kalaankin päästiin ja kuhaa tuli yli omien tarpeiden. "
 


Sirnihtan Lomamökit on tunnettu korkealaatuisista ja viihtyisistä vuokramökeistään. Sirnihtan lomamökit on luotettava paikka sinulle, joka arvostat vuokramökiltä rauhaa, laatua ja hyvää varustetasoa.